غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

تلاش سناتورهای آمریکایی برای گسترش عادی‌سازی‌ روابط با رژیم صهیونستی

جمعی از سناتورهای آمریکایی لایحه‌ای را برای تقویت و گسترش عادی‌سازی روابط دیگر کشورها با رژیم صهیونیستی ارائه کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۳ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 26
کد خبر: ۸۱۸۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک گروه فراحزبی از سناتورهای آمریکایی لایحه جدیدی را به منظور گسترش عادی‌سازی روابط دیگر کشورها با رژیم صهیونیستی، به کنگره ارائه کردند.

 

به نوشته روزنامه «جروزالم پست»، هجده سناتور که ۹ نفر از اعضای حزب دموکرات و ۹ نفر از حزب جمهوری‌خواه هستند، «قانون عادی‌سازی روابط با اسرائیل در سال ۲۰۲۱» را معرفی کرده‌اند. تمامی اعضای کمیته روابط خارجی سنای آمریکا در این لیست دیده می‌شوند.

 

تاکنون چهارده سناتور دیگر نیز به حمایت از تصویب این لایحه پیوسته‌اند. این قانون در صورت تصویب، از وزارت امور خارجه آمریکا می‌خواهد راهبردی را برای «تقویت و گسترش توافق ابراهیم و دیگر توافقات عادی‌سازی با اسرائیل» فراهم کند.

 

قانون فوق همچنین از دستگاه دیپلماسی آمریکا خواهد خواست، دستور کار جزء به جزئی را در مورد اهرم‌های دیپلماتیک دولت برای تشویق به عادی‌سازی روابط شرکای واشنگتن با رژیم صهیونیستی ارائه کند.

 

«کوری بوکر» از سناتورهای دموکرات روز پنجشنبه در این‌باره مدعی شد: «این [عادی‌سازی‌ها] نه تنها برای منافع امنیت ملی آمریکا حیاتی است، بلکه برای صلح و رفاه اقتصادی در منطقه نیز ضرورت دارد».

 

«آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا حدود دو ماه پیش در جلسه دریافت رأی اعتماد از مجلس سنا حمایتش از تداوم این عادی‌سازی‌ها را اعلام کرد.

 

عادی‌سازی روابط شرکای واشنگتن با رژیم صهیونیستی، بخشی از طرحی بود که تیم «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا مطرح کرد.

 

«جرد کوشنر» داماد و مشاور ارشد وقت ترامپ اخیراً اعلام کرده که عربستان سعودی و سه کشور عربی دیگر به توافق با رژیم صهیونیستی نزدیک شده‌اند.

 

امارات در سپتامبر ۲۰۲۰ با وساطت دولت وقت آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ»، توافق عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر قدس موسوم به «توافق‌های آبراهام» امضا کرد و رسماََ با این رژیم مناسبات دیپلماتیک برقرار کرد.

 

پس از امارات، سه کشور عربی بحرین، سودان و مراکش نیز به توافق آبراهام پیوسته و روابط خود با رژیم صهیونیستی را عادی‌سازی کردند./ فارس

ارسال نظر